Lex Loerakker, advocaat, is gespecialiseerd in het huurrecht. Daarnaast legt Lex zich toe op het appartementsrecht en het erfrecht. Lex is praktijk- en oplossingsgericht en heeft een stevig juridisch fundament.

Lex studeerde Rechtsgeleerdheid en Arbeidsrecht aan de Universiteit van Amsterdam en heeft tijdens zijn studie ervaring op gedaan bij diverse organisaties, waaronder verscheidene advocatenkantoren en de Rechtswinkel Amsterdam. Hier is ook zijn liefde voor het civiel recht ontstaan en in het bijzonder voor het huurrecht. De dynamische geschillen, waarbij het belang van de cliënt voorop dient te worden, bewegen Lex altijd om de juiste oplossing te vinden.

Lex is juridisch medewerker geweest bij Hammerstein Advocaten en heeft stage gelopen bij Boontje Advocaten. Sinds 2018 is hij verbonden aan Brenner Advocaten. Ook was Lex in het laatste jaar van zijn studie actief voor de Rechtswinkel Amsterdam als voorzitter van het bestuur. Lex blijft naast zijn werkzaamheden als advocaat als adviseur betrokken bij de Rechtswinkel Amsterdam in zijn rol als voorzitter van de Stichting Vrienden van de Rechtswinkel.

Email Lex Loerakker: loerakker@brenneradvocaten.nl
of bekijk zijn pagina op Linkedin.